Bestuur

null

Jo Smeets

Partij-oprichter, Voorzitter

Jo Smeets (1976) is 25 jaar getrouwd met Marie, vader van twee dochters, Angelina en Britney en opa van Nowi. Zijn gezin wordt compleet gemaakt door schoonzoon en tevens medebestuurder van de partij Marvin Custers.

Meer dan 9 jaar geleden maakte hij kennis met de lokale politiek en stelde hij zich beschikbaar omdat hij van mening was dat het anders moest en kon. Uiteindelijk stelde hij zich beschikbaar op plek 7.

Tot zijn grote verbazing kwam hij met voorkeurstemmen in de raad. Jo had het als niet politicus (de eerste jaren) heel moeilijk en later gaf hij zelf aan dat hij de eerste twee jaar vrij onzichtbaar was.

De verkiezingen er na was Jo goed warm gedraaid en stond hij zijn mannetje, vooral de openheid en het soms stevig debatteren maakte hem bekender in onze stad.

Bij de verkiezingen in 2018 behaalde Jo een nog mooiere persoonlijke uitslag. Jo was steeds meer zichtbaar in de raadzaal maar ook vooral belangrijk, Jo was en is nog steeds een man die met passie. Iedere dag klaar staat voor zijn stad, van zwervers tot zakenmensen van links tot rechts georiënteerde mensen, ze weten Jo te vinden.

null

Leon Geurts

Vice Voorzitter, PR- ondersteuning, Bestuurslid

Ik ben ervan overtuigd dat MAASTRICHT van NU een cruciale rol zal spelen bij het aanpakken van de Maastrichtse uitdagingen. Tevens zal ik volledig instemmen met de doelstellingen en de koers van MAASTRICHT van NU.

Ik onderschrijf het Partijprogramma en de Grondbeginselen van MAASTRICHT van NU en de gedragscode van MAASTRICHT van NU, tevens zal ondergetekende het gedachtegoed van MAASTRICHT van NU vertolken in de Maastrichtse Gemeenschap. Beschik over affiniteit met Maastricht, sta voor openheid, transparantie, en een onbevooroordeelde belangenafweging.

Als Bestuurslid van MAASTRICHT van NU ben ik vastbesloten om een constructieve bijdrage te leveren aan het herstel van vertrouwen in de overheid, en de band tussen burger en overheid te herstellen middels hervormingen.  Bijdragen aan de speerpunten van MAASTRICHT van NU: goed bestuur, bestaanszekerheid en verstandige samenwerking.

Daarnaast ben ik een sterk voorstander van een open, transparante en inclusieve bestuurscultuur, en pleiten voor hervormingen waardoor Maastricht weer gaat werken voor de burgers.

Mede gelet op mijn brede politieke en bestuurlijke ervaring ben ik van mening dat mijn brede achtergrond een zeer actieve en positieve bijdrage zal kunnen leveren in de politieke partij MAASTRICHT van NU.

Beschik over kennis en inzicht in de lokale politiek en analytische vaardigheden, het vermogen om snel dossiers eigen te maken. Ben daarnaast gewend om op te treden als spreker in debatten.

Daar ik actieve rollen binnen verscheidene politieke partijen heb vervuld en een zeer breed netwerk van kontakten binnen de verscheidene andere politieke partijen heb opgebouwd, ben ik van mening dat mijn profiel prima aansluit op de functie vereisten binnen MAASTRICHT van NU.

Ik ben ruim 25 jaar actief als ondernemer/ DGA in een Management Adviesorganisatie. Beschik daarnaast over een bedrijfseconomische & marketing achtergrond.

Als potentieel Maastrichts volksvertegenwoordiger zal ik mij inzetten voor het versterken van de banden tussen de Maastrichtse instellingen en de burgers, bijvoorbeeld door middel van regelmatige communicatie, openbare debatten en het bevorderen van participatieve democratie.

Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van de Maastrichtse Gemeenteraad en ik hoop op uw steun en het vertrouwen van de kiezer. Ik geloof in de kracht van samenwerking en het belang van het vinden van gemeenschappelijke grond.

Als MAASTRICHT van NU volksvertegenwoordiger zal ik mij inzetten voor een verenigd Maastricht dat gebaseerd is op gedeelde waarden, solidariteit en respect voor de diversiteit van onze samenleving.

null

Marvin Custers

Mede oprichter, Penningmeester, Bestuurslid

Marvin Custers, geboren en getogen in Maastricht, is een gedreven 28-jarige gezinsman met een passie voor zijn stad en haar toekomst. Met enthousiasme staat hij te popelen om samen met zijn schoonvader de handen uit de mouwen te steken en de toekomst van partij Maastricht van Nu verder vorm te geven. Naast zijn politieke betrokkenheid koestert Marvin ook zijn persoonlijke interesses, zoals het samen op pad gaan met zijn gezin, sporten en zijn grote liefde voor voetbal. Deze diverse interesses maken hem niet alleen een toegewijd bestuurslid, maar ook een evenwichtige en veelzijdige persoonlijkheid die zich volledig inzet achter de schermen op bestuurlijk vlak voor de partij Maastricht van Nu. Marvin heeft met veel overgave de bouw van de website op zich genomen samen met de designer.

null

Rob Claessen

Secretaris, Bestuurslid

Rob Hermans Claessen geboren in Breda ( 56 jaar geleden). 23 jaar woonachtig in Maastricht, mede oprichter en beheerder  van Huiskamer `t Heegeneerke in de Heeg, waar hij zich bijna 10 jaar al met hart en ziel voor inzet samen met mijn partner Marc Claessen.

Jo kwam zoals gewoonlijk een bakkie koffie drinken en vertelde me over de partij die hij samen Met Marvin Custers heeft opgezet en vroeg me of ik interesse had om hier en daar te gaan ondersteunen, mijn antwoord was zonder twijfel JA.

Al staat `t Heegeneerke op de eerste plaats is er ook nog wel tijd voor Maastricht van Nu. En natuurlijk is dat ook goed voor onze wijk De Heeg, win win situatie. In een korte tijd zie ik dat er hele mooie dingen gebeuren binnen de partij. Twee Burgerraadsleden en een raadslid die zich perfect inzetten voor Maastricht.
Maastricht van Nu is er voor jou als bewoner van onze stad en daar voel ik me prettig bij en wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Rob neemt deel aan het bestuur en zal de rol van secretaris tot zich nemen.