MAASTRICHT van NU vindt dat dit niet langer kan!!

Ach ja, na zoveel meldingen, zo veel schade, verandert er niks, D66 Maastricht Bert Jongen zouden we het nog eens samen proberen? Misschien dat ze dan wel wakker willen worden op het stadhuis ?

Voor de zoveelste keer is de Poller aan de Boschstraat in Maastricht kapot gereden. Al tientallen voertuigen hebben schade veroorzaakt aan de Poller, wat wederom tot grote frustratie leidt bij omwonenden en weggebruikers. Een woordvoerder van de gemeente Maastricht laat weten dat er momenteel een aanbesteding loopt om de situatie te verbeteren. “We zijn in afwachting van de resultaten van deze aanbesteding voordat we verdere stappen kunnen ondernemen,” aldus de woordvoerder. De gemeente benadrukt dat ze de situatie serieus neemt en hoopt snel met een duurzame oplossing te komen. Omwonenden hebben ondertussen te maken met voortdurende overlast en maken zich zorgen over de verkeersveiligheid in hun buurt. “We hopen dat de gemeente snel actie onderneemt en een oplossing vindt voor dit aanhoudende probleem,” zegt een bezorgde buurtbewoner.

De verantwoordelijkheid voor de schade ligt echter ook bij de automobilisten die de verkeersregels niet naleven. Automobilisten moeten ook beter opletten en de verkeersborden respecteren. Het negeren van de Poller leidt niet alleen tot materiële schade, maar kan ook gevaarlijke situaties veroorzaken voor voetgangers en fietsers.

Bron: Wat is loos in Mestreech

Nieuws